© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Α Ν Α Γ Ν Ω Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

32 δημιουργοί με 47 ποιήματά τους στον Μαραθώνιο για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2019


Χθες, 21η Μαρτίου 2019, ημέρα κατά την οποία τιμάται (όσο μπορεί να τιμηθεί) η παγκόσμια Ποίηση, το e-περιοδικό του Ίσκιου μας παρουσίασε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του (παραθέματα λόγου: www.parathemata.com) έναν Μαραθώνιο Ποίησης, όπως συνέβη και παλαιότερα, δηλαδή το 2012 και 2013. 
     Φέτος, λοιπόν, παρουσιάστηκαν 32 ποιητές, οι οποίοι πολύ ευγενώς απέστειλαν την συμμετοχή τους, δηλαδή ΧΧ συνολικά ποιήματά τους. 
     Όσοι μάς παρακολούθησαν χθες, διαπίστωσαν ότι κάθε μια ώρα ή και μισάωρο του όλου 24ωρου, παρουσιάζονταν ένας ποιητής και ο λόγος του.
     Σήμερα μπορείτε -με αλφαβητική σειρά- να τους δείτε και να τους ξαναδιαβάσετε ευθύς παρακάτω. Μ' ένα κλικ στο όνομα του καθενός ανοίγει η ποίησή του:
Όσοι από τους αναγνώστες μας επιθυμούν να αναγνώσουν συγκεντρωτικά τα ποιήματα του Μαραθωνίου 2019, ας κάνουν κλικ ΕΔΩ! Απλώς, διευκρινίζουμε ότι στη σελίδα που εμφανίζεται περιλαμβάνονται 15 ποιητές. Κατά συνέπειαν, μετά τους 15 πρώτους, πατάτε την ένδειξη "Παλαιότερες αναρτήσεις" και οδηγείσθε στους επόμενους 15. Έτσι λειτουργεί η σελίδα. Και έπεται συνέχεια. 
     Από τη θέση αυτήν ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν στο ηλεκτρονικό περιοδικό μας τους χυμούς της ψυχής τους, ούτως ώστε να κοινοποιηθούν διαδικτυακώς και να επι-κοινωνήσουν με άλλους όμαιμους στην τέχνη του λόγου και με όποιον ευαίσθητο αναγνώστη και φίλο του Έλληνος Λόγου ανά την υφήλιο. Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε στον ίδιο τόπο και του χρόνου!

Φιλικά
ο υπεύθυνος του Μαραθωνίου και του e-περιοδικού
π. Παναγιώτης Καποδίστριας 

[Δημιουργία αφίσας και λοιπών λογότυπων: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails