© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Α Ν Α Γ Ν Ω Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

"ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ", τεύχος 8ο του περιοδικού της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου


Το νέο τεύχος, 8ο στην σειρά (Νοεμβρίου 2022), του περιοδικού ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ, της Ιεράς  Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου κυκλοφορείται ήδη!

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και περιλαμβάνει πρωτότυπο υλικό, με ενδιαφέρουσες αναφορές στην συμμετοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας, τόσο στην Μικρασιατική εκστρατεία, όσο και στην ενσωμάτωση των προσφύγων, ενώ, στην πλούσια θεματολογία του περιοδικού, το οποίο, όπως επισημάνθηκε, ανοίγει μία νέα πορεία στις εκδόσεις των Μητροπόλεων, συμπεριλαμβάνονται κείμενα τοπικής εκκλησιαστικής ιστορίας, αλλά και αναφορές σε μνήμες από σπουδαία πρόσωπα της Λάρισας και της Θεσσαλίας, καθώς και θεολογικές προσεγγίσεις πρωτότυπες, μαζί με σύγχρονα θέματα, δοσμένα υπό το πρίσμα της επιστημονικής τεκμηρίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails